רפואה שלמה לבאים בשערנו
שיטות מרפא עתיקות ועתידניות תחת קורת גג אחת עם דוקטור לו צ'אן גואנג ועם תמי קלייטמן
משקיעים בטיפול בכם את כל הידע, הניסיון, הנשמה והלב
בדיקות מעבדה פונקציונליות מתקדמות
הבדיקות המומלצות למצבים שונים
(על פי המלצות מעבדת GPL)
מצבים מורכבים דורשים בירור עמוק בכדי להגיע לשורש הבעיה. הדבר מאפשר גישה מותאמת אישית: כל בדיקה מעניקה תובנות שמאפשרות התאמה אישית של תזונה, תוספים ופרוטוקולים טיפוליים.
זיהוי עומסים סביבתיים: רעלים סביבתיים ומזונות בעייתיים עשויים להיות טריגרים למחלות אוטואימוניות.
תמיכה בפינוי רעלים: הבדיקות מדגישות את הצורך בתמיכה במערכות ניקוי רעלים.
איזון מערכת החיסון: שיפור הבריאות הכללית מוביל להורדת הפעילות החיסונית הלא מאוזנת.
ראו להלן הצעה לבדיקות בכמה מצבים.
ככל שנבדוק יותר כך נוכל להגיע לשורש הבעיה וכך יקטן אלמנט הניחוש בקביעת המלצות לטיפול.
תרומת הבדיקות הפונקציונאליות למטופלים אוטואימוניים:
תרומת הבדיקות הפונקציונאליות למטופלים אוטואימוניים:
הבדיקות הפונקציונאליות מאפשרות זיהוי מעמיק של שורשי הבעיה באמצעות הבנת הגורמים הביוכימיים, הסביבתיים והתזונתיים המשפיעים על המערכת החיסונית והמטבוליזם של המטופל. גישה זו, הנבדלת מהרפואה הקונבנציונאלית המתמקדת לרוב בטיפול בסימפטומים בלבד, שמה דגש על מניעת טריגרים חיצוניים ופנימיים שמעצימים את התגובה האוטואימונית, ותורמת לבניית אסטרטגיית טיפול אישית. בעזרת המידע שמתקבל מהבדיקות, ניתן לתכנן התערבויות ממוקדות כגון שינוי תזונתי, ניקוי רעלים, תמיכה במערכת העיכול, ואיזון מערכות הגוף השונות, הכול במטרה להפחית את פעילות המחלה ולהשיב את בריאותו של המטופל לאיזון לטווח ארוך.
1. בדיקת IGG FOOD ALLERGY מה היא בודקת: רמות נוגדני IgG כנגד מזונות שונים, המעידים על תגובות חיסוניות מתווכות IgG (שאינן תגובות אלרגיות חריפות כמו IgE). תגובות אלו עשויות לגרום לדלקת כרונית ולפגוע בתפקודי מעיים. כיצד הבדיקה מסייעת: אבחון רגישויות נסתרות למזון: מזונות שנאכלים לעיתים קרובות עשויים לגרום לדלקת מתמשכת ולהחמיר מחלות אוטואימוניות. התאמה תזונתית אישית: הבדיקה מאפשרת לזהות מזונות שיש להימנע מהם ולשפר את בריאות המעי. השפעה על מעי דליף ("Leaky Gut"): הימנעות ממזונות מעוררי דלקת תומכת בשיקום מחסום המעי ומפחיתה עומס חיסוני. 2. בדיקת GLYPHOSATE מה היא בודקת: נוכחות שאריות גלייפוסט (קוטל עשבים נפוץ) בגוף, הנפוץ במזון מעובד, דגנים שאינם אורגניים, ובסביבה החקלאית. כיצד הבדיקה מסייעת: רעילות מערכתית ודלקת: גלייפוסט פוגע במיקרוביום של המעי ומקושר לעלייה בדלקת כרונית ומחלות אוטואימוניות. תמיכה בניקוי רעלים: אם רמות הגלייפוסט גבוהות, ניתן לשלב פרוטוקולים של דיטוקס (למשל: כלורופיל, פקטין תפוחים). הכוונה למזון אורגני: הבדיקה מדגישה את החשיבות בצריכת מזונות נקיים מחומרי הדברה. 3. בדיקת GPL-TOX (Toxic Non-Metal Chemical Profile) מה היא בודקת: נוכחות חומרים רעילים כימיים שאינם מתכות (כמו ביספנול A, פתלטים, בנזן). כיצד הבדיקה מסייעת: עומס רעלים: חשיפה כרונית לכימיקלים סביבתיים יכולה לגרום לדלקת ולהפעיל תגובות אוטואימוניות. מנגנוני פינוי רעלים: זיהוי רעלים שמצטברים בגוף מסייע בהתאמת פרוטוקול תמיכה לכבד ולמערכת החיסון. אסטרטגיות מניעה: תוצאות הבדיקה עשויות להוביל להפחתת חשיפה לרעלים באמצעות שינוי אורח חיים (מעבר לכלים לא רעילים, הימנעות מפלסטיק). 4. בדיקת METALS HAIR מה היא בודקת: רמות של מתכות כבדות (כספית, עופרת, אלומיניום, קדמיום) באמצעות ניתוח שיער. כיצד הבדיקה מסייעת: זיהוי מתכות כבדות רעילות: מתכות כבדות ידועות כגורמים המאיצים תגובות אוטואימוניות. תמיכה בניקוי רעלים: אם רמות המתכות גבוהות, ניתן להתאים פרוטוקולים מותאמים (כגון כוסברה, כלורלה). קשר לנוירולוגיה: רמות גבוהות עשויות להסביר תסמינים נוירולוגיים ותשישות כרונית. 5. בדיקת ORGANIC ACIDS TEST (OAT) מה היא בודקת: חומצות אורגניות בשתן, המשקפות תפקודים מטבוליים שונים, כמו מצב המיקרוביום, רמות חומרים מזינים, ותפקוד מיטוכונדריאלי. כיצד הבדיקה מסייעת: זיהוי חוסרים תזונתיים: לדוגמה, חוסר בויטמינים מקבוצת B, מגנזיום, או חומצות אמינו. מיקרוביום וחיידקים פתוגניים: הבדיקה יכולה לזהות זיהומים פטרייתיים (קנדידה) או חיידקיים במעי. שיפור ייצור אנרגיה: זיהוי בעיות בתפקוד המיטוכונדריות (מקור האנרגיה של התאים). הכוונה טיפולית: על סמך הנתונים, ניתן להתאים פרוטוקולים לניקוי רעלים, איזון המיקרוביום, ותוספי מזון.
AUTOIMMUNE PANEL
IGG FOOD ALLERGY
GLYPHOSATE
GPL-TOX: TOXIC NON-METAL CHEMICAL PROFILE
METALS HAIR
ORGANIC ACIDS TEST
FIBROMYALGIA & CFS PANEL
GLUTEN / CASEIN PEPTIDES
GPL-TOX: TOXIC NON-METAL CHEMICAL PROFILE
GLYPHOSATE
IGG FOOD ALLERGY
METALS HAIR
ORGANIC ACIDS TEST
PHOSPHOLIPASE A2 ACTIVITY TEST
MENTAL HEALTH PANEL
AMINO ACIDS PLASMA
GLYPHOSATE
GPL-TOX: TOXIC NON-METAL CHEMICAL PROFILE
GLUTEN / CASEIN PEPTIDES
IGG FOOD ALLERGY
METALS HAIR
ORGANIC ACIDS TEST
TOURETTE'S & TICS PANEL
CHOLESTEROL
FERRITIN
GPL-TOX: TOXIC NON-METAL CHEMICAL PROFILE
IGG FOOD ALLERGY
METALS HAIR
ORGANIC ACIDS TEST
STREPTOCOCCUS ANTIBODIES
בדיקה ביתית לריצוף גנים, באחת מהתוכניות המוצעות במסגרת התרונית "מקסימום YOU" יכולה לספק תובנות משמעותיות לטיפול בבעיות אוטואימוניות, הודות ליכולת שלה לזהות גורמים גנטיים המשפיעים על הנטייה לפתח מחלות אלה ועל התגובה הדלקתית של הגוף. הנה כמה דרכים שבהן בדיקה כזו יכולה לסייע: זיהוי נטיות גנטיות: הבדיקה חושפת וריאציות גנטיות (SNPs) המקושרות לבעיות אוטואימוניות, כמו שינויים בגנים הקשורים למערכת החיסונית (כגון HLA, IL-6, TNF-α). מידע זה מספק הבנה טובה יותר של גורמי הסיכון האישיים. התאמת טיפול מותאם אישית: התוצאות יכולות להנחות התאמות באורח החיים, בתזונה ובתוספי תזונה כדי למזער את ההשפעה השלילית של וריאציות גנטיות מסוימות, לדוגמה: זיהוי רגישות לדלקתיות ועידוד צריכת מזונות אנטי-דלקתיים. התאמת תוספי תזונה, כמו ויטמינים, נוגדי חמצון או אומגה-3, למקרים של שיבושים במסלולים מטבוליים. ניהול סטרס ואיזון מערכת העצבים: הבדיקה יכולה לזהות נטיות גנטיות הקשורות לתגובת יתר של מערכת החיסון במצבי סטרס. זה מסייע לתכנן פעולות להפחתת סטרס, כמו מדיטציה, יוגה או טיפולים תומכים. מניעת טריגרים סביבתיים: ניתן לזהות רגישות גנטית לרעלים סביבתיים, לגלוטן או למרכיבי מזון אחרים, ולהתאים את התזונה והחשיפה הסביבתית כדי להפחית טריגרים. תכנון ארוך טווח: מעבר לטיפול בסימפטומים, המידע הגנטי מסייע לתכנון מניעתי שנועד להפחית סיכון למחלות נלוות או להחמרת המצב האוטואימוני. באמצעות תובנות שמתקבלות מהבדיקה הגנטית, ניתן לבנות תכנית טיפול מותאמת אישית המשלבת תזונה, אורח חיים ותוספי תזונה, מתוך הבנה עמוקה יותר של השורשים הגנטיים של הבעיה האוטואימונית, ובכך לתמוך בגישה הוליסטית לבריאות